1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 5,00)
 

Tänään 10 paikkaa nettipokerin SM-Omaha pokeriturnaukseen

18 Lok

TÄNÄÄN 10 paikkaa 4.11.2011 pelattavaan nettipokerin SM-omaha pokeriturnaukseen

Eilen jaettiin ensimmäiset paikat nettipokerin SM-texas Main Event -pokeriturnaukseen ja tänään on vuorossa ensimmäisenä pääturnauksena pelattava SM-omaha supersatelliitti. Klo 21.00 alkavan turnauksen sisäänosto on 10 € + 0,50 €, turnaus pelataan freezeout -muotoisena. Tänään myös ilmaisturnauksessa (klo 20.00) 10 paikkaa huomiseen SM-texas ME -turnaukseen.

Nettipokerin SM-lämmittelyturnaukset 21.-30.10

Nyt alkuviikosta tarjolla olevien supersatelliittien jälkeen vuoroon tulevat SM-lämmittelyturnaukset, joissa highroller turnausta lukuunottamatta rahapalkintojen lisäksi myös ekstrana paikkoja nettipokerin SM 2011 -pääturnauksiin. Tarkemmat tiedot myös näistä turnauksista löytyvät www.nettipokerinsm.fi -kisasivuilta, mutta tiivistetysti suora lainaus:

”Nettipokerin SM-kilpailut starttaavat pienen rahan lämmittelyturnauksilla. Lämmittelyturnaukset ovat sisällöltään samanlaisia kuin itse suomenmestaruusturnauksetkin, mutta sisäänostot ovat entistä pienemmät ja jokaisesta lämmittelyturnauksesta 10 parasta pelaajaa voittaa paikan kyseiseen Nettipokerin SM-turnaukseen (lukuunottamatta Texas Highroller lämmittelyä).”

Miten voit osallistua RAY nettipokerin SM 2011 -pokeriturnauksiin?

RAY:n nettipokerin SM-kilpailuihin ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki RAY:n Pelimaailman asiakkaat sekä kaikki Suomessa vakituisesti asuvat ja 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Nettipokerin SM 2011 -turnauksiin osallistuminen edellyttää joko pokerin peliohjelmiston asentamista omalle tietokoneelle (suositus) tai osallistumista Flash-sovelluksella suoraan nettiselaimen kautta. Jälkimmäinen vaihtoehto toimii myös MAC-koneilla, mutta se ei tarjoa täysin samoja pelejä tai käyttömahdollisuuksia kuin ladattava peliohjelmisto. Kannattaa myös huomioida, että selainversion kautta ei ole mahdollista pelata kaikkia tarjolla olevia SM-turnauksia.

Kommentointi on suljettu.