1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 5,00)
 

Nettipokerin SM-kisojen isoin pääturnaus tänään perjantaina – Jaossa 50000 euroa

11 Mar

Nettipokerin SM-kisojen isoin pääturnaus tänään perjantaina (RAY:n tiedote)

Nettipokerin virallisten SM-kisojen yksi huipennus koetaan tänään perjantaina, kun kello 21 marssivat koneiden äärelle ne, jotka haluavat taistella viikon kovimmasta potista: 105 euron osallistumismaksulla pelattavan Texas Hold´emin pääturnauksen, jossa on tarjolla 50 000 euron takuupalkintopotti.

SM-viikon seitsemäs Suomen mestaruus meni Helsinkiin

SM-viikon seitsemänteen Suomen mestaruuteen puolestaan ylsi 28-vuotias helsinkiläinen Anton Holopainen. Hän voitti torstai-iltana alkaneen ja yli seitsemän tuntia kestäneen Omahan rebuy-turnauksen ja 3 397 euroa. SM-kisojen suosio jatkui torstain turnauksessa, kun mukana oli 326 pelaajaa.

– Onnistuin kaikissa tärkeissä paikoissa. Keskivaiheilla turnausta sain tosi paljon ryösteltyä potteja ja pystyin huolettomasti vetämään bluffeja. Pelin passiivisuus näkyi. Finaalipöydässä pudotin kolmanneksi sijoittuneen ässillä kalleja vastaan. Samoin turnauksen viimeisessä kädessä voitin ässät vastaan kallet -jaon. Ässät siis kestivät tärkeissä paikoissa, mikä on Omahassa harvinaista, Holopainen kertoo.

– Turnauksessa pelattiin syvillä stäkeillä, mikä oli kivaa. Yleensä samanhintaisissa turnauksissa on huonompi rakenne. Yksi voittoni salaisuus oli myös se, että olen saanut monia hyviä tipsejä ”Havukka-aholta”. Kiva piristys tämä voitto oli tälle viikolle, Holopainen iloitsee.

Nettipokerin SM-kisat jatkuvat vielä yli viikonlopun kolmella turnauksella. Kaikkiaan sunnuntaihin 13.11. asti kestävissä kisoissa on jaossa kymmenen Suomen mestaruutta pokerin eri turnauspelimuodoissa.

Nettipokerin SM-viikon tähänastiset Suomen mestarit:

Perjantain Omaha-turnaus (543 pelaajaa), Timo Sepponen, 48, Kerava. 6244,70 euroa.

Lauantain Seven card stud -turnaus (168 pelaajaa), Pekka Laine, 42, Raisio. 1050 euroa.

Sunnuntain Texas Hold´em rebuy-turnaus (638 pelaajaa), Eemeli Hulkkonen, 26, Vantaa. 5405 euroa

Maanantain Texas fixed limit -turnaus (211 pelaajaa), Ari Ylhäinen, 24, Tampere. 1318,83 euroa.

Tiistain Omaha turbo -turnaus (412 pelaajaa), Lauri Lithovius, 22, Oulu. 2369 euroa.

Keskiviikon Texas Hold´em turbo –turnaus (487 pelaajaa), Mirko Nokelainen, 19, Hyvinkää. 2800,25 euroa.

Torstain Omaha rebuy-turnaus (326 pelaaja), Anton Holopainen, 28, Helsinki.

Nettipokerin SM-kisojen virallinen ohjelma ja info löytyvät osoitteesta www.nettipokerinsm.fi. Kaikki turnaukset käynnistyvät RAY:n nettipokerissa päivittäin kello 21.00.

Kommentointi on suljettu.